Nosaltres

Som la 3a generació d'artesans de pedra natural. La 1a generació, Josep Ventura, tenia el taller a Tarragona dedicant-se principalment a l'art funerari, la 2a generació va ser en Carles Ventura, seguint l'exemple del seu pare i essent alumne de l'escultor Marés, va aconseguir el certificat de Mestre Major i Artesà i Oficial de Delineant i Marbrista l'any 1943. L'any 1950 en Carles es va instal·lar a Vic per crear l'empresa de Marbres El Claustre.

Seguint aquest exemple i amb una dilatada experiència, actualment l'empresa destaca per la seva cura en la qualitat dels seus productes i serveis. Som professionals altament qualificats i compromesos amb els valors de l'empresa. La nostra reputació i el fort compromís amb la satisfacció dels clients són factors clau de la nostra empresa.

El nostre objectiu

La nostra empresa de marbres, granits i pedra artificials té com a missió principal oferir als nostres clients els millors materials per a les seves necessitats en termes de construcció i decoració. Treballem amb productes de la més alta qualitat per garantir la satisfacció dels nostres clients i la durabilitat de les nostres creacions. La nostra experiència i coneixement en la indústria del marbre i del granit ens permet oferir un servei personalitzat i assessorament professional per assegurar que cada projecte compleixi amb les expectatives i requisits dels nostres clients. Estem compromesos amb la qualitat, la innovació i l'excel·lència en tot el que fem, i treballem de manera responsable i sostenible per respectar i preservar el medi ambient.

Our team

Our strength lies in our individuality. Set up by Esther Bryce, the team strives to bring in the best talent in various fields, from architecture to interior design and sales.

woman wearing black scoop-neck long-sleeved shirt
woman wearing black scoop-neck long-sleeved shirt
Esther Bryce

Founder / Interior designer

woman in black blazer with brown hair
woman in black blazer with brown hair
Lianne Wilson

Broker

man standing near white wall
man standing near white wall
Jaden Smith

Architect

woman smiling wearing denim jacket
woman smiling wearing denim jacket
Jessica Kim

Photographer